Aumra Zutphen

Individuele begeleiding met Ruth Polak

Ontmoeting in het Hart

 

'Ontmoeting in het hart' betekent aanwezig zijn in het moment, mee te kijken naar lastige situaties of vragen die bij je leven.

Door je aan te moedigen en te inspireren, mede vanuit een lange levenservaring en verworven innerlijke wijsheid, zul je gaan ontdekken, dat er maar een iemand is die antwoord kan geven op je vragen en dat ben je ZELF.

Over Ruth

Van klein kind af aan is Ruth nieuwsgierig geweest naar Leven. Geboren uit joodse ouders, voor de Tweede Wereldoorlog, heeft het leven haar vele aspecten laten ervaren. Zij is sterk sociaal bewogen en eigen-wijs. Zij heeft dat in haar leven vormgegeven door o.a. de volgende opleidingen te volgen: Diëtiste, Verpleegkundige, Bio Dynamische therapeut, Aura- en Chakrahealer/Reader, Avatarmaster/wizard en Sjamanistische Healer.

Zij is kunstenares en geeft via haar schilderwerk weer, wat zij innerlijk waarneemt. Haar waarnemingen spelen zich vaak af in andere dimensies. Hiernaast zie je één van haar schilderijen.
Haar gedichtenbundel is nu uitgegeven. Zie hier onder de omslag van deze bundel.

Samen met Nico heeft zij twaalf en een half jaar een centrum geleid voor meditatie, healing en therapie. Ze heeft in het totaal zo'n dertig jaar ervaring in het begeleiden van mensen.
Momenteel geeft ze consulten, onder de naam "Ontmoeting in het hart" (zie individuele begeleiding met Ruth) en meditatieve avonden in Zutphen. In de individuele begeleiding maakt zij vaak gebruik van klank. Via klank neemt zij de storingen waar in het lichaam en in het energielichaam.
Gebruik makend van klankschalen, trommel en stem worden eventuele storingen opgelost, komt er inzicht en gaat men steeds dieper ervaren dat we multidimensionele wezens zijn.

"Het leven is voor mij een constante uitdaging om dieper te ervaren wat het betekent HEEL te zijn. De realisatie dat er niets anders is dan dit moment, geeft me vrijheid. Ik ben mijn spirituele Leraren Osho en Shanti Mayi en de vele mensen die mij in mijn leven spiegelen, ongelooflijk dankbaar.