Aumra Zutphen

Ruth en Nico

 

Sinds 1981 leven, wonen en werken wij samen met het doel om vanuit een steeds ruimer perspectief hier op aarde te leven en dat te delen met derden.
Wij hebben elkaar ontmoet in India, waar wij beiden op bezoek waren bij Osho, onze spirituele begeleider. Momenteel zijn zij o.a. verbonden met Shanti Mayi, die met haar simpele boodschap - een open hart en een open mind - mede ons doel ondersteunt.

"Onze relatie heeft ons beiden in vrijheid gezet en daarmee een enorme verdieping gegeven. Wij voelen ons daarvoor heel dankbaar."

Wij hebben vele trainingen en opleidingen gevolgd en vele reizen mogen maken. Voor ons zelf en daarmee ook voor alle mensen die wij in de loop der jaren hebben mogen begeleiden, betekent het dat wij altijd open staan voor nieuwe ontwikkelingen en hiermee in verbinding zijn.

"In de loop der jaren heeft ons werk de onderstaande reis gemaakt. Wij vonden deze regels ergens, maar weten niet wie de schrijver is."

Een beginnend begeleider forceert
Een ervaren begeleider organiseert
Een wijze begeleider laat het gebeuren

Contactgegevens

Nico Vlaar en Ruth Polak

Werk adres:
AumRa
Nieuwstad 9
7201 NK Zutphen

M 06 2208 0921
E info AT aumra DOT nl
I www.aumra.nl

Rekeningnummer NL36INGB0001704729 tnv AumRa te Zutphen

 

Routebeschrijving

De Nieuwstad ligt midden in het centrum en er zijn rondom parkeerplekken te vinden. De woning is boven de Rabobank en dat is op de hoek Nieuwstad/Overwelving. De ingang is in de Nieuwstad.

Op de Mars is een parkeergarage en vandaar uit, als je dorr het treinstation loopt, ben je in een paar minuten op de plaats van bestemming. 

 

Trein.

Komt u met de trein? Vanuit het station recht door lopen en bij C&A links af = Overwelming, Dan weer links af = Nieuwstad.