Ruth en Nico

 

Sinds 1981 leven, wonen en werken wij samen met het doel om vanuit een steeds ruimer perspectief hier op aarde te leven en dat te delen met derden.
Wij hebben elkaar ontmoet in India, waar wij beiden op bezoek waren bij Osho, onze spirituele begeleider. Momenteel zijn zij o.a. verbonden met Shanti Mayi, die met haar simpele boodschap - een open hart en een open mind - mede ons doel ondersteunt.

"Onze relatie heeft ons beiden in vrijheid gezet en daarmee een enorme verdieping gegeven. Wij voelen ons daarvoor heel dankbaar."

Wij hebben vele trainingen en opleidingen gevolgd en vele reizen mogen maken. Voor ons zelf en daarmee ook voor alle mensen die wij in de loop der jaren hebben mogen begeleiden, betekent het dat wij altijd open staan voor nieuwe ontwikkelingen en hiermee in verbinding zijn.

"In de loop der jaren heeft ons werk de onderstaande reis gemaakt. Wij vonden deze regels ergens, maar weten niet wie de schrijver is."

Een beginnend begeleider forceert
Een ervaren begeleider organiseert
Een wijze begeleider laat het gebeuren

Contactgegevens

Nico Vlaar en Ruth Polak

Werk adres:
AumRa
IJsselkade 8
7201 HB Zutphen

M 06 2208 0921
E info@aumra.nl
I www.aumra.nl

Rekeningnummer NL36INGB0001704729 tnv AumRa te Zutphen

 

Routebeschrijving

De IJsselkade 8 is zowel  aan de voorzijde als aan de achterzijde te bereiken. U kunt de betreffende persoon op het toegangspaneel vinden en op de rechterknop aanbellen. De deur wordt dan automatisch door die persoon geopend.

Indien u slecht ter been bent, wilt u dit dan bij het maken van de afspraak vermelden. Dan zal de afspraak in een ruimte op de begane grond plaatsvinden. 

 

Parkeren van auto en fiets.

 

Parkeren met zowel fiets als auto kan op het parkeerterrein aan de achterzijde van het pand aan de Oude Wed (t.o.v. nr.2). Daar kunt u naar binnen rijden bij het bord IJsselkade 8 en kunt u  parkeren. 

 

Daar is ook een overdekte fietsenstalling. 

Let op:aan de voorzijde is er tegen de gevel van de IJsselkade geen plek voor fietsen.

 

Overige parkeerplaatsen voor de auto bevinden zich op loopafstand.

 

 

Trein.

Komt u met de trein? IJsselkade 8 is 5 minuten vanaf het station. Vanuit het station is de route als volgt; naar rechts het Stationsplein op en doorlopen tot aan de IJsselkade. Daar gaat u naar links op weg naar nr.8 

 

 

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!