Ruth en Nico

 

Sinds 1981 leven, wonen en werken wij samen met het doel om vanuit een steeds ruimer perspectief hier op aarde te leven en dat te delen met derden.
Wij hebben elkaar ontmoet in India, waar wij beiden op bezoek waren bij Osho, onze spirituele begeleider. Momenteel zijn zij o.a. verbonden met Shanti Mayi, die met haar simpele boodschap - een open hart en een open mind - mede ons doel ondersteunt.

"Onze relatie heeft ons beiden in vrijheid gezet en daarmee een enorme verdieping gegeven. Wij voelen ons daarvoor heel dankbaar."

Wij hebben vele trainingen en opleidingen gevolgd en vele reizen mogen maken. Voor ons zelf en daarmee ook voor alle mensen die wij in de loop der jaren hebben mogen begeleiden, betekent het dat wij altijd open staan voor nieuwe ontwikkelingen en hiermee in verbinding zijn.

"In de loop der jaren heeft ons werk de onderstaande reis gemaakt. Wij vonden deze regels ergens, maar weten niet wie de schrijver is."

Een beginnend begeleider forceert
Een ervaren begeleider organiseert
Een wijze begeleider laat het gebeuren

Contactgegevens

Nico Vlaar en Ruth Polak

Werk adres:
AumRa
IJsselkade 8
7201 HB Zutphen

M 06 2208 0921
E info@aumra.nl
I www.aumra.nl

Rekeningnummer NL36INGB0001704729 tnv AumRa te Zutphen

 

Routebeschrijving

De individuele sessies vinden in Zutphen plaats.

Plaats: IJsselkade 8 - 7201 HB Zutphen

Hieronder de routebeschrijving naar de IJsselkade 8.

 

Er zijn de komende maanden vele werkzaamheden aan de IJsselkade.

Routebeschrijving voor bezoekers IJsselkade 8 die per auto komen.

Kom je uit de richting van het treinstation (het Stationsplein), dan ga je linksaf de Looierstraat in.
Dan rechtsaf en gelijk weer linksaf (de Berkelkade). Dan gelijk weer rechtsaf (Brugstraat). Daarna linksaf het Oude Wed op. Halverwege aan je rechterzijde de groene poort binnen rijden = tov nr.2. Hangt een bordje IJsselkade 8. Hier kun je je auto parkeren.

Kom je van de nieuwe brug over de IJssel (de N348), dan neem je de afslag Zutphen. Je volgt de N348 tot de afslag Centrum (Den Elterweg) en daar ga je linksaf, richting de binnenstad. Je blijft deze weg volgen tot en met de derde rotonde. Daar neem je de tweede afslag.

Gedurende de afsluiting van de IJsselkade, volg je deze weg tot voorbij het Vispoortplein en dan ga je rechtsaf, het 's Gravenhof op. Dan rechtdoor de Lange Hofstraat in en op het eind linksaf de Groenmarkt op. Als je over de brug bent ga je direct naar rechts de Berkelkade op.
Eerste afslag links (Oude Wed), met de bocht mee en halverwege aan je linkerzijde de groene poort binnen rijden = tov nr.2. Hangt een bordje IJsselkade 8. Hier kun je je auto parkeren.

Je kunt, als je op de N348 zit, ook de borden gelijk volgen richting station en dan verder als hier boven.
Op de donderdagen moet je zo wie zo op deze manier rijden.

 

Indien er geen plek is voor de auto, zoek dan een parkeerplaats in de omgeving. Let wel op dat er veel plekken alleen voor vergunninghouders zijn.

 

Voor degene die per fiets komen is er aan de achterzijde van het pand plaats om de fiets neer te zetten. Zie hierboven hoe je daar kunt komen. Op de IJsselkade is geen plaats voor fietsen tegen de gevel aan.

Voor degene met het openbaar vervoer;
Als je het station uitstapt aan de voorzijde, ga je rechts af het Stationsplein op. Met de oude brug in zicht ga je links af de IJsselkade op en bel je aan op nummer 8. Je kunt ook de route zoals hierboven staat geschreven volgen naar de Oude Wed.

 

AumRa - Ruth Polak en Nico Vlaar
Praktijk adres: IJsselkade 8 - 7201 HB Zutphen

T 06 2208 0921
E info@aumra.nl
W www.aumra.nl

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!