Aumra Zutphen

De Helende Lemniscaat met Nico

 

De Helende Lemniscaat is een krachtige manier van heling. Heelwording gebeurt door het opnieuw verbinden van je diverse fijnstoffelijke energie lichamen. Door het opruimen van de belemmeringen in de lagen, kom je meer in contact met je kern.
Als je onze reis op aarde door tijd en ruimte beschouwt, zie je de volgende beweging.

Vanuit Eenheid zijn we deze reis naar de derde dimensie begonnen. Diverse ervaringen hebben geleid tot identificatie met idee├źn en overtuigingen die er voor gezorgd hebben dat bewustzijn van de Eenheid vaak ver te zoeken is.
Hierdoor zijn we in een verdichting van de energie terecht gekomen. Je kunt dit goed zien bij de ontwikkeling van een kind.
Deze beweging kun je zowel in je huidige leven waarnemen als ook door alle levens heen (in mijn werk maak ik gebruik van dit concept).
Eebheid opnieuw door alles heen ervaren, is leven in vrijheid en in onvoorwaardelijke liefde. Het is de diepste wens (bewust of onbewust) van ieder mens dat te realiseren.

Het concept  "De Helende Lemniscaat" maakt gebruik van de verschillende lagen (aspekten van de mens) in de aura. We werken met de volgende lagen: de twee fijnstoffelijke fysieke lichamen, het emotionele, het mentale, het psychische, het spirituele, het kosmische, het nirvanische en het kristalle fijnstoffelijke lichaam.
Deze fijnstoffelijke lichamen behoren onderling te communiceren met je kern, ook wel het Chi punt genoemd, waardoor je persoonlijkheid in staat is zich in de wereld uit te drukken zoals het zijn/haar geboorterecht is.
De helderheid waarmee iemand in het leven staat en vorm geeft aan deze manifestatie wordt mede bepaald door de werkzaamheid van bovenstaande communicatie en door de mate waarin hij/zij wakker is (aanwezig durft te zijn).
In mijn werk heb ik ontdekt dat bijna ieder mens in de uitwisseling tussen deze auralagen, een of meerdere communicatiestoringen heeft. Het herstellen van deze open communicatie is van wezenlijk belang om Heel Zijn opnieuw te herkennen en te ervaren. Het symbool van de Lemniscaat is hierin de verbindende kracht.

Tijdens deze ervaringsgerichte visualisatie begeleid ik je door de fijnstoffelijke lichamen heen. Dit doen we vanuit jouw aanwezigheid in het lichaam en vanuit de afstemming op essentie (onvoorwaardelijke liefde). De open communicatie wordt hersteld en de oorzaken ervan worden opgeschoond. Het programma (de automatische handelingen) wordt herschreven door een periode regelmatig de oefening thuis te doen.
De helderheid waarmee je in het leven staat neemt beduidend toe.
Ik heb deze methode mogen ontwikkelen en verbaas me regelmatig over de effektiviteit ervan. De eenvoud is verrassend. De mate van heling is groot. Het bewustzijn, om te kunnen kiezen te leven in onvoorwaardelijke liefde, is helder.