Aumra Zutphen

Over Nico


Tot 1979 is hij werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Hij was bedrijfsleider in een woninginrichtingszaak.
Eind 1978 begon zijn zoektocht naar wat hij noemde "Wat is er nog meer tussen hemel en aarde?". In de afgelopen jaren heeft hij veel gereisd. Steeds opnieuw bijzondere ervaringen opgedaan en met bijzondere mensen in aanraking gekomen. Hij heeft vele trainingen en opleidingen gevolgd met als belangrijkste doel zijn persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft diep reinigende ervaringen opgeleverd, het bewustzijn enorm verruimd en is in voortdurende beweging.
"Ik ben in mijn hart verbonden met Osho (Hij heeft in 1990 zijn lichaam verlaten) en Shanti Mayi. Ik ben dankbaar voor de spiegels die zij voor mij zijn.

Ik heb begin jaren tachtig de opleiding tot healer en reader gevolgd in Utrecht. Bij Peter Mandel in Duitsland heb ik een kleurenpunt-therapie opleiding gevolgd en verder ben ik Avatar Master en Wizard. Maar mijn belangrijkste begeleiding in dit vak heb ik van Ruth gekregen."
Vanaf 1982 begeleidt Nico mensen in individuele sessies, trainingen en cursussen en hij heeft samen met Ruth 12,5 jaar een centrum voor therapie, healing en meditatie in Willemsoord geleid.
Hij heeft opleidingen tot aura- en chakrahealer en kleurenpunttherapie gegeven en geeft momenteel de opleiding "Energetische Counseling".