Aumra Zutphen

Nieuwsbrief AumRa juni 2020

Hallo beste Mensen,

Even een bericht uit Zutphen. Wij wensen dat het jullie goed gaat.

Wat leven we in een intense tijd!! Mooi, maar soms wel veel!
We worden allemaal dagelijks uitgedaagd om gecenterd en goed geaard te blijven.

We dienen om te gaan met alle berichtgevingen rondom corona en de daarbij aanwezige collectieve angstenergie die ons bewust of onbewust raakt. We dienen om te gaan met de explosie van macht en onmacht die rondom het racisme is ontstaan. We dienen om te gaan met de veranderingen in de energie frequenties met als gevolg dat heel veel oude ervaringen gezien, erkend en getransformeerd willen worden. De ruimte waarin ons Bewust Zijn kan “schouwen” (waarnemen) groeit.

We dienen op te staan en te laten zien wie we werkelijk ZIJN (ik noem dat Onvoorwaardelijk Liefde). We zijn niet van de aarde, maar we zijn op de aarde. De wereld van dualiteit zijn we niet, maar daagt uit om te “ervaren”.


Uit het oude in het nieuwe

Ruth en ik wonen nu alweer een half jaar in de binnenstad van ons mooie Zutphen en sinds 1 mei ben ik niet meer werkzaam op de IJsselkade en werk ik thuis. In de coronatijd heb ik ontdekt dat sessies geven via internet een prima alternatief is. Naast internet ontvang ik nu ook weer de mensen thuis voor een sessie. Ofschoon Zutphen een prachtige stad is, hoef je dus niet meer persé te reizen. Ruth geeft thuis ook weer sessies.


Basisoefening

Ik loop al een tijdje rond met het idee om een filmpje te maken met de basis oefening die ik tijdens mijn sessies gebruik. Juist in deze tijd om te ondersteunen te centeren en te gronden. Het kwam er steeds niet van omdat het iedere keer heel persoonlijk blijkt te zijn en het daarom niet in een algemene oefening te vatten is.

Ik bied nu iedereen aan om deze basisoefening persoonlijk te ervaren via het internet of hier op de Nieuwstad tegen een bijdrage van € 45,00 ipv € 120,00

Je kunt besluiten om deze oefening op te nemen zodat je het kunt gebruiken om hem regelmatig te ervaren. Je kunt me bellen op 0622080921 of een mailtje sturen naar info AT aumra DOT nl.


Gongsessies

Verder wil ik graag de aandacht vragen voor het onderstaande.

Hans Schut is een collega van me en geeft gepassioneerde gongsessies. 5 juli is hij op de IJsselkade 8 en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, met in achtneming van de corona regels. Als er meer opgaves zijn dan toegestaan, plannen we het gewoon nog een keer. Je bent van harte welkom.

Kijk ook op www.raesonans.nl Je kunt je opgeven bij info AT hartvanzutpen DOT nl en dan ontvang je een bevestiging.


Wij wensen je een hele goede tijd en we horen graag van je.

In Onvoorwaardelijk Liefde,

Ruth en Nico