Aumra Zutphen

Nieuwsbrief AumRa april 2020


Bijzondere tijden! Een soort van onwerkelijkheid! Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe dit gaat aflopen? De emoties, ideeën en overtuigingen rollen als een tsunamie door de wereld en trachten ons te overspoelen. Het is een enorme uitdaging om vanuit ons hart te blijven vertrouwen op het eigen kompas en tegelijkertijd de werkelijkheid van dit moment niet uit het oog te verliezen. Het volgende gezegde gaat regelmatig door mijn hoofd.
 

“Vertrouw op God, maar zet wel je fiets op slot”
 

Door onze leeftijd behoren we tot de z.g. risicogroep en we zijn dan ook voornamelijk in ons nieuwe huis te vinden. We doen het verder goed en wensen nog veel met jullie te mogen delen.

Voorafgaande aan deze tijd, hebben er voor ons ingrijpende veranderingen plaats gevonden.
zijn we verhuisd en wonen we nu in de binnenstad van Zutphen. 1ste Kerstdag zijn we ingetrokken in het huis Nieuwstad 9 en wonen we op loopafstand van alle winkels en terrasjes! Nu maar hopen dat ze weer snel open gaan!
De verhuizing is heel voorspoedig verlopen. We hadden alle tijd genomen om het te regelen en het bleek allemaal goed georganiseerd te zijn. Veel hulp gehad met het in- en uitpakken en de zonen van Ruth hielpen met het in elkaar zetten van de kasten en bedden en het ophangen van het één en ander. Ons huis aan de Rietbergstraat hebben we heel voorspoedig kunnen verkopen. We voelen ons hier al helemaal thuis en genieten van de bedrijvigheid van de binnenstad.

Verder heb ik besloten om mijn werkplek op de IJsselkade los te laten en de sessies vanaf 1 mei hier in de Nieuwstad te gaan geven. Dit besluit kwam voor iedereen heel onverwacht, ook voor mezelf.
Achteraf zie ik wel waarom. Ik moest mijn “kindje” los laten. Verder wilde ik meer ruimte krijgen voor mezelf en om meer samen met Ruth dingen te kunnen ondernemen. Ik moest ook mijn handen weer vrij maken voor??????, geen idee, maar zo voelde het wel.
 


Dus al met al 2020 een jaar van de veranderingen.

Wat niet is veranderd is de mogelijkheid om sessies bij ons te boeken. Onze sessies zijn erop gericht om een steeds ruimer Bewust Zijn te creëren in onze 3-D wereld. Dit vanuit een diep innerlijk weten dat we Onvoorwaardelijke Liefde Zijn.
Ruth met de klankschalen, de sjamanen trommel en haar innerlijke wijsheid.
Nico als Energetisch Counselor, waarbij oude zaken opgeruimd worden en vaste patronen in o.a. relaties getransformeerd worden. Ook het energetisch reinigen van woningen is mogelijk, waarbij eventuele entiteiten naar het licht worden gebracht.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons 0622080921 of stuur een mailtje naar info AT aumra DOT nl Er kan ook een afspraak gemaakt worden om de mogelijkheden te bespreken. De bijdrage voor een sessie van 1,5 uur is € 120,00, maar de hoogte van dit bedrag mag geen belemmering zijn als je jouw Bewust Zijn wilt verruimen. De bijdrage is n.l. altijd bespreekbaar.

Voor de mensen die ons vaste telefoonnummer nog hebben; dit nummer is niet meer aangesloten. We wensen je heel veel Liefde en Kracht voor de komende tijd en misschien gaan we elkaar binnenkort ontmoeten.
 Met hartelijke groeten,

Ruth en Nico