Twee spirits in 1 lichaam, wat kan er dan gebeuren?

 

Wat kan er dan gebeuren wanneer er twee spirits in één lichaam zijn door het wegvallen van éen van de foetussen aan het begin van een zwangerschap? Vraag & Antwoord over het fenomeen 2 zielen in 1 lichaam:

Is het mogelijk dat er 2 zielen in 1 lichaam zijn?
Regelmatig hoor je vrouwen zeggen dat er al een ‘zieltje’ bij haar rond zweeft, al lang voordat ze in verwachting zijn. De spirits ‘reizen’ door de dimensies naar deze 3D wereld en het bewustzijn van een spirit past zich onderweg aan naar de steeds grotere verdichting die hoort bij de 3e dimensie van onze aarde. Zodra een spirit er klaar voor is en er een of meerdere  foetussen ‘in de maak’ is zijn, bewust of onbewust, kan de incarnatie plaatsvinden.

Hoe kan zoiets ontstaan?
Spirits zijn op een gegeven moment afgestemd op een mogelijkheid die zich voordoet om te incarneren. Het vroegtijdig wegvallen van een foetus aan het begin van de zwangerschap kan voor een spirit die deze foetus wilde bezielen een schokkende ervaring zijn. Omdat de mogelijkheid om te incarneren op zo’n moment wegvalt. Hierdoor kan er een bewustzijnsvernauwing ontstaan die ertoe leidt dat de spirit aanhaakt bij de andere foetus die al ‘bezet’ is door een spirit.

Is het een ‘foutje van de natuur’?
Het is een onderdeel van het ‘toneelstuk’ dat heet: ervaringen opdoen hier op de aarde. Vanuit essentie is er geen oordeel, zit er geen label op.

Iedere ziel, ieder mens, heeft een eigen uniek energieveld. Hoe werkt dat wanneer er 2 zielen in 1 lichaam zijn?
Dit wordt vaak als een probleem ervaren. Je ziet dat iemand het moeilijk vindt om zich goed te verbinden met het fysieke lichaam. Afhankelijk van de kracht van de lifter kan het nogal wat spanning intern opleveren - twee kapiteins op een schip!

Ben je dan androgyn? Verdwijnt dan de behoefte aan een levens/liefdespartner?
Niet dat ik weet. Er is altijd een dominante spirit die de boventoon voert. Ik heb wel een keer mee gemaakt dat de "lifter" een zeer krachtige mannelijke energie uitstraalde waardoor de vrouw zelfs al de stap had genomen om zich om te laten bouwen tot man.

Hoe kun je er het beste mee omgaan, of het meest ‘uithalen’ in je dagelijks leven?
Ik ben van mening dat het belangrijk is om de liftende spirit naar het Bewustzijn van Onvoorwaardelijke Liefde te begeleiden waardoor er ruimte komt voor de persoon om zijn/haar eigen energie te leven.

Heb jij vragen over dit onderwerp?
Neem vrijblijvend contact met me op: info@aumra.nl of bel 06 - 2208 0921

 

Graag deel ik een ervaringsverhaal met je, over de kracht van energetisch werk. Het gaat over Carla, moeder van de jonge Arno die maar slecht kon slapen en huilbuien had. Samen met haar partner besloot ze te onderzoeken of er een energetische oorzaak aan ten grondslag kon liggen.

Ze vertelde haar verhaal, over de huilbuien en slopende nachten, en hoe ze nu toch echt toe zijn aan rust: nachtrust! Ik deed haar de suggestie voor een healing op afstand. Zo kon Arno gewoon lekker thuis in zijn vertrouwde omgeving zijn.

Tijdens de healing stem ik me af op de energie van Arno. Ik maak een scan en volg waar de universele energie wel of niet stroomt. Wat ik bij Arno waarnam was de energie van zijn grootvader Aloys. Deze grootvader had nog enkele identificaties met het leven dat hij had geleefd en het huilen van Arno was als het ware een "schoonmaak proces" van die identificaties. Door Aloys te healen en hem met zijn hoger zelf te verbinden ging het schoonmaken bij Arno lekker snel en kunnen de ouders weer goed slapen.

Er ontstaat tijdens een sessie een nieuwe balans en er komen inzichten naar voren. Deze geef ik mee zodat de ouders van Arno hier in de dagelijkse praktijk handen en voeten aan kunnen geven.

Zo stelde ik bijvoorbeeld voor om Arno toch vooral in zijn eigen kamertje te laten slapen. Met de deur open, zodat hij toch het gevoel had dat zijn ouders dichtbij waren. Het effect van een energetische sessie is vooraf meestal niet te zeggen. De respons van Carla na een paar dagen was dan ook echt geweldig nieuws:

“Hallo Nico,
Ik wil je bij deze graag laten weten hoe het hier gaat; in één woord: goed!
Wij hebben een heel duidelijke verbetering gemerkt de laatste week; Arno gaat beter slapen 's avonds, waar ik vroeger heel lang naast zijn bed stond tot hij sliep vindt hij het nu oké dat ik al vrij snel de kamer uit ga.
Zijn bedje hebben we ook deze week op zijn eigen kamertje gezet.
En het meest fantastische: er zijn al twee nachten geweest dat hij heeft doorgeslapen!!! De andere nachten werd hij nog 2 - 3x wakker, maar sliep hij meestal zelf terug in, ofwel moesten we even kort laten weten dat alles oke was en dan ging hij ook snel weer slapen.
Voor ons heb je dus een wonder verricht!!! Ik heb voor het eerst deze week ook terug langere blokken kunnen slapen, wat dus echt deugd doet!
Dankje dankje dankje!!!
Heel veel groetjes van ons allemaal!”

Dat is natuurlijk geweldig nieuws: iedereen kan weer genieten van de rust.


Twijfel jij of een energetische sessie iets voor jou kan zijn?
Heb je klachten die je niet helemaal kunt duiden?
Wil je meer weten of ervaren wat energetische counselling voor jou kan betekenen?

Bel of mail me om te overleggen. Samen kijken we of ik echt wat voor je kan betekenen.

** Let even op: in 2016 worden de consulten nog gedeeltelijk vergoed. Vraag hier even naar.

Datum: 25-05-2016 in cases
Tags:


Lien
2016-05-31 15:13:20
En ik kan alleen maar zeggen dat wij nog steeds genieten van onze nachtrust en dat de kleine man bijna elke nacht doorslaapt!!!! Geweldig toch!!

Plaats hier je reactie! | Twee spirits in 1 lichaam, wat kan er dan gebeuren?


  • * verplicht in te vullen

 

Over de frequentie van ons bewustzijn in het dagelijkse leven.

 

 

De energie van ons bewustzijn is als water, het stroomt heel makkelijk naar het laagste punt en als we niet “wakker” blijven kan dat een stevige verdichting opleveren.

Dat gebeurt als we ons identificeren met de gebeurtenissen van ons dagelijks leven.
Het gevolg hiervan is dat de vitaliteit van ons bewustzijn afneemt. De frequentie komt als het ware in een “slaaptoestand” terecht. We reageren op hetgeen dagelijks langs komt vanuit dat beperkte bewustzijn.

Je kent het wel zo’n dag dat er helemaal niets goed is. Iedereen heeft het gedaan en ze kunnen allemaal de ....... op!

Er zijn heel wat “onderdelen” in ons bewustzijn die in een lage frequentie terecht kunnen komen.
Als we er maar één of twee ervaren, dan worden die meestal wel door de anderen “opgelicht” en zijn dan tijdelijk. Zitten er veel in die lage frequentie dan gaat het als het ware als een “gevangenis” werken. De persoon raakt opgesloten in een heel beperkt bewustzijn. Bijna alles in het leven wordt gelabeld vanuit die beperkte ruimte. Er ontstaat een situatie van “overleven”. Er kan niet meer over de grens heen gekeken worden. Angst en schuldgevoelens zijn meestal de oorzaken hiervan.

Het dagelijkse leven biedt nog al wat mogelijkheden waarbij dit heel makkelijk kan gebeuren. We vergeten dan wat we werkelijk ZIJN - “Onvoorwaardelijke Liefde” of een van die andere aanduidingen die hiervoor gebruikt worden, zoals Bron, Universele Liefde of God.
De frequenties zijn daar helder in licht. We durven dan weer te “leven” en ontdekken dan dat de waarheid verborgen ligt in alle werkelijkheden van iedere dag, waardoor we keuzen kunnen maken zonder oordeel.

Hierbij enkele voorbeelden en ik vermoed dat jij er nog wel een aantal aan toe kan voegen.  

** We zitten met een aantal mensen bij elkaar en één begint er over zijn of haar “ziek zijn” te praten. Het is een onderwerp waar we allemaal mee te maken hebben en al heel snel gaan de anderen erin mee met hun ervaringen - het één roept het andere op.
Iedereen raakt in de ban van dit onderwerp met als gevolg dat het steeds “zwaarder” wordt in de ruimte. De bijbehorende emoties zorgen voor een verdere verdichting.
Het raakt allerlei informatie in ons informatie systeem en daarmee als het ware “voeding” krijgt. Eckhart Tolle noemt deze informatie “pijnlichamen” en deze “pijnlichamen” kunnen een enorme beperking van ons bewustzijn opleveren. Die willen graag “eten”!

Zo las ik vandaag een artikel in de krant van een huisarts die “de kachel aanmaakte” met de angstcultuur in de gezondheidszorg. Met als laatste “klapper” het landelijke onderzoek naar darmkanker. De energie in de mens zakt naar de meest verdichte vorm door angst en die krijgt behoorlijk wat voeding door deze acties.
Een bijkomend voordeel voor de enkelingen is dat de mens dan zeer manipuleer wordt en daar is een hoop geld mee te verdienen!


De onderstaande tekst van de Cherokee indianen vind ik geweldig mooi om dit fenomeen te duiden.

Op een avond wandelde een oude Cherokee Indiaan met zijn kleinzoon door het bos.
De Grootvader vertelde aan het kind over de strijd die zich in zijn binnenste afspeelde:
“Mijn zoon, het is een gevecht tussen twee wolven.
De een heet woede, jaloezie, spijt, begeerte, arrogantie, zelfmedelijden, schuld, leugenachtigheid, egoïsme.
De ander heet vreugde, vrede, liefde, hoop, rust, nederigheid, vriendelijkheid, waarheid, trouw.”
“En grootvader, wie wint er?”
De Cherokee Indiaan antwoordde: “de wolf die ik te eten geef.

Schuld is ook zo’n fenomeen die vaak gebruikt wordt om macht uit te oefenen. Als je je ergens schuldig over voelt dan wordt je wereld heel klein. Wakker je dat voldoende aan dat krijgen onze “pijnlichamen” flink te eten en worden we manipuleerbaar als we ons ermee identificeren.
Opgegroeid in een katholiek gezin waar de “gelovigen” wekelijks hierop gewezen werden in de kerkdienst met de woorden: mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa - ik ben schuldig, ik ben schuldig, ik ben heel erg schuldig - is lang in mijn systeem werkzaam geweest.
De kerken zijn er over het algemeen zeer deskundig in (geweest?) om dit fenomeen uit te buiten.

Of deze situatie: Je bent (was!) verliefd. Alles is prachtig en alles is prima. Vlinders in je buik! De ander kan niets verkeerd doen.
In de loop van de tijd gaat het dagelijkse leven weer de overhand krijgen en de vlinders zijn uitgevlogen.
Dan blijkt dat de ander toch bepaalde gewoontes te hebben die je liever niet zou zien. Hij/zij voldoet toch niet helemaal aan jou verwachtingen. Er komt steeds vaker een beetje ergernis boven drijven, met als gevolg dat het steeds “donkerder” wordt in de relatie. De verdichting “slaat toe”.

Of rondom communicatie: er gebeurt iets wat we schijnbaar niet kunnen “handelen”. We gaan er op zitten broeden (vooral wij mannen zijn daar erg goed in), met als gevolg dat er langzaam maar zeker een soort bom in ons ontstaat. Reken maar dat de frequentie van ons energie systeem laag is. Het kan dan nauwelijks meer bewegen.

Stel dat je bewust gaat kiezen wat je te eten geeft, zoals de Cherokee Indiaan dat doet. Dat je inzicht behoudt over je emotionele automaat. Dat je kunt waarnemen hoe de emotionele automaat werkzaam is.
Soms liggen de emoties zo diep verankerd in ons, dat ze “schijnbaar” een geheel eigen leven leiden. En dan toch blijven waarnemen, zonder oordeel, is een grote uitdaging.

In mijn werk geef ik veel aandacht aan de frequenties van ons systeem. Zoals het fysieke lichaam, de chakra,s, de fijnstoffelijke lichamen en de dimensie-schijven. Door de frequenties te verhogen, ervaren de mensen gewoon meer ruimte. De vitaliteit in het bewustzijn neemt toe.

Wil jij dat ook een keer ervaren of kun je een opfrisbeurt goed gebruiken, neem dan even contact met me op om een afspraak te maken en maak gebruik van de volgende aanbieding.

Één sessie van 1,5 uur van normaal € 115,- , nu voor € 75,- (waarvan ook een gedeelte vergoed wordt, als je een aanvullende verzekering hebt).

Nico Vlaar - 06 22080921

Datum: 29-04-2014 in methodes
Tags:


marion boers
2014-04-30 11:39:32
Wat herkenbaar! Het voeding geven aan, verdichting, zwaarder worden. We doen daar allemaal aan mee, tot het moment waarop het bewust wordt. Vanaf dat moment, steeds opnieuw, krijgt de andere wolf weer eten en gaat het licht weer stralen. Als ik 'zuigers' om me heen voel, is er bij mij een 'aarde'-moment waarop ik bewust in mijn licht blijf en dat uitstraal naar de ander, maar het niet weg laat zuigen. Mooi om dan ook op te merken dat de ander zich soms laat optrekken naar het licht.

Plaats hier je reactie! | Over de frequentie van ons bewustzijn in het dagelijkse leven.


  • * verplicht in te vullen

 

Nog meer over gronden

 

Waarom zouden we ons gronden?

Gronden is een bewuste keus, die je eigenlijk pas kunt maken als je inzichten hebt over het hele “plaatje” dat onze dimensie is.

Als we over gronden praten, dan komen er al heel gauw allerlei vragen boven drijven - Wat zijn we hier eigenlijk aan het doen?
Waarom zou ik me gronden?
Ik ben liever in het licht.
Het is hier op aarde maar een zooitje. Kijk maar om je heen hoe we met onze medemensen omgaan, hoe we de aarde naar de filistijnen brengen.

Ik wil me best met Moeder Aarde verbinden, maar niet met de maatschappij die zich er op bevindt, waar ik “helaas” deel van uit maak. De natuur? Prima, maar niet al die machtspelletjes en al die andere soorten emoties die onderling werkzaam zijn.

Als we ons met gronding bezig houden doen we dat meestal onbewust vanuit de bovenstaande motieven. We creëren dan vanuit een afgescheiden bewustzijn

Als kind met een katholieke opvoeding werd ik al geconfronteerd met de vraag - “Waartoe zijn wij op aarde”?
Zij hadden daar een pasklaar antwoord voor - “Om God te dienen”.
Ik snapte er niets van - Hoe kun je nu iemand dienen die je helemaal niet kent? Hij zit daar maar ergens in het universum op zijn stoel (zo werd het altijd afgebeeld). Hoe moet ik dat doen?

Jaren geleden hoorde ik de volgende uitspraak - “God heeft de wereld geschapen om zich zelf te kunnen waarnemen”. Vind ik nog steeds prachtig uitgedrukt.
Langzaam maar zeker drong het tot me door dat we God zijn. Zoals ik dat nu zeg - We zijn creaties uit de oceaan van Onvoorwaardelijke Liefde.

Wat heeft dat met gronden te maken?

Er is door ons (God) vanuit die oceaan van Onvoorwaardelijke Liefde een dimensie geschapen, waarin dualiteit de werkelijkheid is en waarin ons bewustzijn steeds dieper in verzeild is geraakt.
We hebben ons door al die eeuwen heen geïdentificeerd met heel veel aspecten van die dualiteit. We zijn goed of slecht - wit of zwart - vrouw of man - verdrietig of boos we hebben lief of we haten en ga zo maar door.
We hebben heel veel identiteiten aangenomen en menen dat die de waarheid zijn.
Het zijn allemaal werkelijkheden en door die identificatie zijn we vergeten wie we werkelijk zijn n.l. GOD/ Onvoorwaardelijke Liefde.

Als ik een emmer water uit de oceaan neem, dan bevindt zich de informatie van de hele oceaan zich in dat water. Zo is het ook met God.

Als we ons gronden vanuit het BewustZijn van Onvoorwaardelijke Liefde zeggen we JA tegen het hele “plaatje” (Moeder Aarde met alles wat er op verschijnt en plaatsvindt).

Dit is een geweldige uitdaging voor ieder mens, want als we ons gronden vanuit het bovenstaande BewustZijn komen we al die vormen van de dualiteit in ons zelf tegen en worden we uitgedaagd om die te ervaren. Ik vind dit lang niet altijd even eenvoudig, maar merk dat de bovenstaande inzichten mij steeds weer helpen om mij met het hele “plaatje” de verbinding met Moeder Aarde te bekrachtigen.

Door de jaren heen heb ik voor mezelf een antwoord gevonden op de vraag van vroeger “Waartoe zijn wij op Aarde?’
Om te ervaren, te ervaren en nog eens te ervaren en daarbij de grootste les: te leren om alle ervaringen ook weer los te laten.
Een hele klus!!!!

In Liefde
Nico Vlaar

Datum: 24-10-2013 in methodes
Tags:


Ans Teepe
2013-10-30 12:17:01
Lieve Nico.,

Ja,mooi uitgelegd.

x Ans

Plaats hier je reactie! | Nog meer over gronden


  • * verplicht in te vullen

 

Hoe complex kan iets wezen

 

Hoe complex kan iets wezen.

Vorig jaar september werd ik benaderd door de grootouders van moeders kant met de vraag of ik eens kon kijken naar het gezin van hun dochter.
De oudste zoon van ± 3 jaar in het gezin was heel onrustig in de nachten en liet aan zijn ouders  weten dat hij ‘s nachts wakker gehouden werd door, wat later bleek de opa van zijn vader. Hij was soms uren aan het spelen met hem en hij werd steeds vermoeider. Kon daarna vaak alleen maar slapen als pa of moe in zijn kamer aanwezig waren. Met als gevolg dat z’n ouders ook helemaal “leeg” liepen

In een dergelijke situatie kijk ik altijd eerst naar de woning en vooral naar een van de aspecten die in dit geval van groot belang was, de aanwezigheid van entiteiten. Het bleek behoorlijk druk te zijn in huis. Buiten de hierboven genoemde opa waren er nog meer familieleden van de vader aanwezig, namelijk enkele van zijn voorvaderen.
Ik heb de woning energetisch helemaal kunnen reinigen en de rust in huis kon terugkeren.

Daarnaast heb ik ook naar de energie van de zoon zelf gekeken en ontdekte dat hij heel slecht in zijn lijf aanwezig was. Door de lemniscaat oefening toe te passen (zie op de website) en op verschillende niveaus healing te geven kon hij beter in zijn lijf indalen en toen ik na een paar weken zijn grootouders aan de telefoon had berichten ze enthousiast dat de jongen goed sliep en dat er veel meer rust in het gezin was ontstaan. MAAR;

Nu was de jongste zoon van ±1,5 jaar opeens heel onrustig en huilde veel. Hij viel alleen in slaap  als hij fysiek contact had met een van z’n ouders.

Gebruik makend van de energie scan was het mogelijk om het een en ander “op te schonen” in zijn energie systeem en kwamen er twee zaken duidelijk naar voren.

Ook hij had moeite om goed in zijn lijf te zijn en was zijn “maatje” (z’n oudere broer) op dat niveau kwijtgeraakt en moest het nu alleen doen.
Mijn advies om regelmatig zijn voeten en onderbenen te masseren gaf een duidelijke verbetering in het slaapgedrag, maar na enkele uren werd hij toch weer wakker en wilde hij bij z’n ouders in bed om zich veilig te voelen.

Verder bleek dat hij energetisch geen steun ervoer van zijn vader, die voor hem erg belangrijk was. (zie ook mijn weblog “Een onderdeel van de energie stroom in een gezin”)
Enkele weken later, nadat ik dit gedeeld had met de grootouders, hoorde ik dat de ouders er al over gesproken hadden en dat de vader meer dingen was gaan doen met de jongste zoon om het contact te verbeteren.

Er bleek nog iets vreemd te gebeuren waarvan de ouders aangaven dat zij het “zo raar” vonden.
Hij zegt regelmatig dat de hond er weer is en blaft in hun slaapkamer en daar niet naar binnen wil.
Een wonderlijk verhaal die me opnieuw nieuwsgierig maakte.
En wat bleek door gebruik te maken van het concept vorige levens: De vader en zoon van nu hadden in een zelfde zetting tijdens een vorig leven, een vreselijke ervaring opgedaan. De zoon van toen was door een hond om het leven gekomen en de vader van toen voelde zich enorm schuldig en nam het besluit dat hij niet meer de verantwoordelijkheid voor een kind wilde en kon nemen.
Door dit te healen kon de energetische verbinding tussen vader en zoon in het hier en nu geactiveerd worden en kan de zoon het broodnodige gevoel van veiligheid hier op de aarde ontvangen van zijn vader.

Nu even afwachten hoe het met de kleine man gaat. De oudste gaat nu heel goed en is helemaal in zijn element op school en slaapt alweer bijna een jaar goed.

Al met al een proces van ongeveer een jaar waarbij je rustig kunt zeggen dat er wonderlijke wendingen plaatsvonden.
Fijn dat ik het geheel mocht begeleiden en het heeft mij ook weer veel inzichten gegeven.


Nico

Datum: 02-10-2013 in cases
Tags:


Plaats hier je reactie! | Hoe complex kan iets wezen


  • * verplicht in te vullen

 

Vervolg energetische invloeden in een woning

 

Andere invloeden op de Boviswaarde zijn:

** De electrosmog belasting.

We leven tegenwoordig in een groot netwerk van allerlei vormen van straling. Daar kunnen we gewoon niet meer omheen in ons land en we staan allemaal onder invloed hiervan. Lang niet iedereen ervaart de werking van deze straling als negatief en heeft er last van. Er zijn wel steeds meer mensen die (h)erkennen dat de invloed behoorlijke effecten kan hebben. Het kan onze gezondheid wel degelijk beïnvloeden.

De smog zelf kunnen we niet opheffen, maar je kunt wel de belasting voor het lichaam reduceren tot een minimum. Door producten die “nulpunt energie kracht”  produceren te gebruiken, zal de electrosmog belasting voor het lichaam zo goed als verdwijnen.
Een mooi voorbeeld van de nulpunt energie is de koningskamer in de piramide van Cheops in Egypte.

Wil je meer weten over deze producten neem dan even contact met me op (info@aumra.nl).

Middels de pendel stellen we de electrosmog belasting vast door een meting te doen op een schaal van 0 tot 10.
Daarna kunnen we meten hoe belastend het is voor de persoon (personen) die daar leeft (leven) of werkt (werken), daarbij maken we gebruik van dezelfde schaal van 0 tot 10.

** Entiteiten.

In het algemeen kun je zeggen dat een entiteit een energetische aanwezigheid is van emoties die binnen het bewustzijn van een persoon geblokkeerd zijn geraakt en waar de persoon zich mee geïdentificeerd heeft.
Er is een afscheiding in het bewustzijn ontstaan. De persoon is vergeten dat hij/zij Onvoorwaardelijke Liefde is en is daardoor verstrikt geraakt in de emoties van bepaalde ervaringen hier op aarde.

Er zijn vele mogelijkheden waarbij je een entiteit kunt ontmoeten. In deze blog wil ik het hebben over de entiteiten die in een huis aanwezig kunnen zijn.

Allereerst de z.g. persoonsgebonden entiteiten:
Dit zijn over het algemeen personen die zijn overleden en de achterblijvers niet kunnen loslaten. Ze zitten als het ware “opgesloten” in een aantal overtuigingen die een gebondenheid creëert.
Dit kan vele oorzaken hebben, maar één ding staat vast; ze zijn zich niet bewust dat ze altijd “verbonden” zijn. Zij kunnen en/of willen de “gebondenheid” niet loslaten.
Door ze weer bewust te maken wat ze werkelijk zijn, n.l. Onvoorwaardelijke Liefde en ze het verschil uit te leggen tussen het gebonden en het verbonden zijn, is het heel eenvoudig voor ze om de plek los te laten en zich op te laten nemen is het bewustzijn van Onvoorwaardelijke Liefde. Te versmelten met het Hoger Zelf.

Dan heb je verder de z.g. plaatsgebonden entiteiten:
Deze entiteiten zijn over het algemeen gehecht geraakt aan de woning of de plek waar zij gewoond hebben. Het bewustzijn is als het ware in slaap gevallen en het is vaak al voldoende om ze er op te wijzen dat ze geen fysiek lichaam meer hebben en dat ze in een andere tijd geleefd hebben.  
Het kan ook zijn dat ze zijn overleden door een ongeluk, b.v. door een brand of door een intense emotionele ervaring. De ervaring was dan zo heftig, dat er door de shock een vernauwing in het bewustzijn is ontstaan.
Ook hier is bewust-wording van essentie over het algemeen al voldoende om de reis naar hun Hoger Zelf te aanvaarden.

En tenslotte kun je de de z.g. zwervers in je huis tegenkomen:
Ik heb hier al over gesproken in mijn vorige blog waar ik over ze schreef i.v.m. de verticale poorten die in een huis aanwezig kunnen zijn.
De oorzaken dat ze zijn gaan “zwerven” kunnen veelvuldig zijn. Het is vaak een plotselinge dood geweest en ze zijn in hun bewustzijn als het ware de weg kwijt geraakt. Ook voor hen geldt dat je de verbinding met essentie herstelt in hun bewustzijn en zij zullen dan weer versmelten met hun Hoger Zelf.

De entiteiten herstellen in het bewustzijn van essentie dient altijd heel helder te zijn en vanuit je eigen bewustzijn van Onvoorwaardelijke Liefde. Tijdens de sessies stem ik altijd af op, wat ik noem, mijn vrienden van het licht. Hiermee creëer ik een veld met een zeer hoge frequentie waardoor het herstel altijd voorspoedig verloopt.
Soms gaat de gedachte wel eens door me heen “is het echt zo eenvoudig”? Maar de reacties van mijn cliënten geven steeds weer aan dat het echt zo eenvoudig is.
Ik gebruik vaak de uitdrukking dat ze een “wake up call” hebben gekregen.

Entiteiten is een boeiend gegeven waar veel misverstanden over zijn. Het is niet nodig om angstig te zijn voor dit fenomeen. Helderheid en duidelijkheid is wel op zijn plaats, zoals je dat ook het beste kunt doen bij de mensen in je omgeving.

Ik zal later nog terug komen op entiteiten die je op een andere manier in je leven kunt ontmoeten.
De volgende blog zal weer een vervolg op deze zijn.

 

Datum: 20-09-2013 in methodes
Tags:


Plaats hier je reactie! | Vervolg energetische invloeden in een woning


  • * verplicht in te vullen